Kisetsu

Benvingut a Kisetsu, el teu oasi de serenitat i benestar

Kisetsu, Reiki & Meditation School és una escola de Reiki, meditació i mindfulness nascuda a Barcelona amb el propòsit fonamental de compartir les ensenyances transformadores d’aquestes disciplines d’una manera senzilla i accessible per a tothom. Ens dediquem a cuidar cada detall, tant en l’entorn com en les nostres pràctiques, per crear una experiència enriquidora.

Impartim formacions, cursos, retirs, teràpies i tallers en diferents modalitats: classes gravades, presencials i en línia. El nostre compromís és adaptar-nos a les necessitats actuals, fent que l’ensenyament del Reiki, la meditació i el mindfulness estigui al seu abast per a tothom, ja sigui en català, espanyol o anglès.

Valors y objectius

Kisetsu, Reiki & Meditation School es va fundar amb la convicció d’uns principis que, tot i que puguin semblar idealistes, per a nosaltres són essencials: ensenyar amb honestedat, buscar la simplicitat i fomentar la amabilitat. Creiem en el poder transformador dels petits gestos i actes de cura, ja que, com va expressar sàviament Leo Buscaglia:

“Massa sovint subestimem el poder d’una carícia, un somriure, una paraula amable, una orella atenta, un compliment honest o el més mínim acte de cura, tots els quals tenen el potencial de canviar la vida.”

La nostra missió

A Kisetsu, Reiki & Meditation School, aspirem a construir una comunitat d’individus amables, humans i honestos. Més enllà dels beneficis personals que ofereixen el Reiki, la meditació i el mindfulness, creiem en la seva capacitat per millorar les interaccions socials i fomentar comportaments més humans.No només ens esforcem per oferir ensenyances definides per la sinceritat i la profunditat que mereixen aquestes disciplines, sinó també per presentar-les de manera bella, prestant meticulosa atenció a cada detall.

“Els homes no han establert la societat solament per viure, sinó per viure feliços.” Aristòtil

La nostra inspiració

El nom de la nostra escola, Kisetsu (estacions en japonès), és un homenatge a la importància de la natura i a la habilitat d’adaptar-nos als canvis en el camí espiritual. També reflecteix una de les declaracions més belles i conegudes de la saviesa oriental:

 

“La suau brisa, la rialla de les flors: és primavera.”

“Pres dins de la cascada un instant: ja comença l'estiu.”

“Damunt la branca seca un corb s'ha posat: tarda de tardor.”

“Només a l'hivern un color té el món i un so té el vent.”

Matsuo Basho

Comença la teva transformació amb la nostra acadèmia online